Team blond

Eigenaresse Claudia Menger doet haar eerste ervaringen in de kappersbranche op als 16 jarige door te werken in verschillende salons. Om door te groeien in het vak volgde zij verschillende trainingen zoals; vernieuwende kniptechnieken, extensions plaatsen en werd zij onderander kleurspecialiste. Zij geeft graag een eerlijk advies aan de klant en bespreekt dan ook alle opties met hun door om te weten wat zij belangrijk vinden.

Nu is echter de tijd aangebroken om professionaliteit, passie, vriendschap en werk samen te laten komen in haar eigen zaak. Blond Amstelveen is in 2017 geopend en is nu al meer dan 2 jaar een van de beste salons van nederland. met meerdere onderscheidingen met als hoogtepunt in 2018 uitgeroepen door de vakjurie tot leukste salon van nederland.

Naomi de Water weet vanaf jonge leeftijd al dat ze zich wil gaan specialiseren in het kappersvak.
Het kappersbloed stroomde eigenlijk al door haar aders, want haar Oma heeft dit vak ook jarenlang met veel enthousiasme uitgevoerd.

Vanaf haar 16e start zij met de kappers opleiding en doet ze ervaring op bij verschillende kapperszaken, hierdoor heeft zij veel geleerd en ruime kennis op gedaan.
Zij heeft meerdere opleidingen en trainingen gevolgd waardoor zij verschillende kniptechnieken beheerst, extensions kan zetten en zich Kleurspecialist maar ook Visagist mag noemen.

Ze heeft zich ontwikkeld tot een allround Haarstyliste die haar vak goed verstaat, ze hecht waarde aan de wens van de klant en heeft van haar passie haar werk mogen maken!

” Het grootste compliment voor mij als Haarstylist is; wanneer de klant mijn stoel zelf verzekerd en met een lach verlaat, daar doe ik het voor! “

Deborah Laagwater is op 16 jarige leeftijd aan de kappersopleiding aan de Kappers Academie in Amsterdam begonnen waarna zij bij verschillende kapsalons ervaring heeft opgedaan en tevens training heeft gevolgd.

Zij heeft in het kappersvak haar passie gevonden en vindt het heel leuk om klanten te adviseren bij het kiezen van een passend kapsel en het geeft haar dan ook een goed gevoel wanneer een klant met zijn/ haar nieuwe kapsel tevreden en zelfverzekerd de kapsalon verlaat.

Melissa Bolkestein wist als jong meisje al dat zij iets in het kappersvak wilde gaan doen.

Inmiddels voert zij al 13 jaar dit werk met veel passie uit en doe dit iedere dag nog steeds met veel plezier. Het belangrijkste vind zij dat klanten zich prettig en vertrouwd voelen bij haar in de stoel. Ook luistert zij graag naar uw wensen en geeft zij aan de hand daarvan een passend advies.

Melissa heeft vele trainingen gevolgd om zichzelf steeds te blijven ontwikkelen, hierdoor is zij tevens kleurspecialiste, dus voor zowel een mooie knip en/of kleur behandeling kunt u altijd bij haar terecht! Hopelijk tot snel bij Blond Amstelveen